Clinical Trials

Als Internationale groothandel heeft BModesto een enorme interesse in onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen en generieke geneesmiddelen. Vanuit deze interesse hebben wij veel contacten met fabrikanten en researchcentra waar het onderzoek plaats vind. Om op de juiste manier onderzoek te kunnen doen zijn er vaak grote hoeveelheden geneesmiddelen nodig. Deze hoeveelheden kopen wij over het algemeen direct aan bij de fabrikanten. Een deel van de voorraden wordt aangekocht via de zogenaamde ‘open markt’. In dit geval verzamelen wij (net als bij parallel import) de producten vanuit de Internationale groothandels.

Door onze ruime ervaring op het gebied van clinical trials kunnen wij u ook helpen met het verzamelen van producten bestemd voor onderzoek. Wij zijn snel en accuraat en baseren ons op de constante stroom aan informatie die wij ontvangen vanuit klanten en leveranciers in binnen en buitenland. Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is dat u concrete, maar bovenal betrouwbare informatie ontvangt om het onderzoek tot een groot succes te leiden.

Heeft u vragen omtrent dit onderdeel van onze onderneming? Neemt u dan contact op met onze projectmanager Sheila Huber-Ong. 

+31 320 216 387

sheila@bmodesto.com

 - clinical-trial