BModesto | RETOURVOORWAARDEN
17989
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17989,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

RETOURVOORWAARDEN

Retourvoorwaarden BModesto B.V.

 1. Goederen worden uitsluitend retour genomen indien er sprake is van een door BModesto B.V. verkeerd geleverd artikel, te veel geleverd artikel, breuk of beschadigd artikel of door een recall. 
 2. De goederen kunnen alleen retour worden genomen als deze een “ACTIVE” status hebben in het nationale verificatiesysteem (NMVS). Indien producten zijn afgemeld kunnen deze binnen maximaal 10 dagen opnieuw worden aangemeld door de klant. Dit kan enkel in het NMVS en uitsluitend op de locatie waar de afmelding heeft plaats gevonden.
 3. De retourgoederen dienen binnen vijf werkdagen na aflevering telefonisch of per mail te worden aangemeld als retour bij de afdeling Verkoop Binnendienst van BModesto B.V..
 4. Retouren worden alleen in behandeling genomen als het door BModesto B.V. verstrekte GDP Return Statement binnen vijf werkdagen volledig ingevuld en voorzien van handtekening van de apotheker/QP/RP is geretourneerd.
 5. Na ontvangst van het GDP Return Statement verzorgt BModesto B.V. het afhalen van de te retourneren goederen.
 6. De retourgoederen moeten in een originele, ongeopende en onbeschadigde verpakking en onder de juiste (bewaar)condities zijn opgeslagen en aan de vervoerder worden aangeboden.
 7. De retourgoederen mogen tussen moment van ontvangst en retourzending de apotheek, het ziekenhuis of de groothandel niet hebben verlaten.
 8. Bij terugname van gekoelde retourgoederen zijn temperatuurdata vereist, waarmee aangetoond kan worden dat de gekoelde producten op de juiste temperatuur tijdens opslag bij de afnemer zijn bewaard. 
 9. Retourgoederen welke niet zijn aangekondigd en/of niet conform deze voorwaarden zijn geretourneerd, worden door BModesto B.V. niet gecrediteerd. 
 10. Het indienen van een retour ontheft de afnemende partij niet van zijn betalingsverplichtingen jegens BModesto B.V.
 11. Indien er vragen zijn kunt u contact opnemen met de Afdeling Verkoop Binnendienst op 0320-216387.