BModesto | WIE WIJ ZIJN
17141
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17141,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

WIE WIJ ZIJN

Wij werken elke dag aan het waarborgen
van kwaliteit en vertrouwen

WIJ ZIJN BMODESTO

Als klant heb je behoefte aan een goed product voor een scherpe prijs en wil je samenwerken met partners die je vertrouwt. Bij BModesto werken we elke dag om dat vertrouwen te verdienen en te waarborgen. Hoe? Door te doen wat we beloven en te weten waar we het over het hebben. De meeste teamleden draaien al even mee in deze wereld. Ze hebben een berg aan ervaring. Contacten met klanten en leveranciers verlopen dan ook soepel. Hierdoor hebben we een groot internationaal netwerk opgebouwd dat nog altijd groeit. Daarom zijn we in staat de beste producten aan te bieden tegen de beste condities. ledere dag opnieuw.

Een korte geschiedenis: we hebben BModesto opgericht in 2014. Begonnen met een klein team op een klein kantoor. Inmiddels werken er ruim 80 professionals bij BModesto. We hebben een nieuw pand gebouwd dat van alle gemakken is voorzien. Begin 2019 hebben we er onze intrek genomen. Een plek die ons nog beter in staat stelt om onze hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Én een plek waar we met plezier werken.

HET TEAM

Roy van Voorst

Directie
roy@bmodesto.com

Michael Hendriks

Directie
michael@bmodesto.com

Lolita Kruiswegt

Manager Logistiek
lolita@bmodesto.com

Nathascia Hendriks

Manager Registratie
nathascia@bmodesto.com

Willemien van Rooijen

Manager Kwaliteit
willemien@bmodesto.com

Dianne Hakbijl

Manager Finance
dianne@bmodesto.com

Kees van Daatselaar

Manager Apotheken
kees@bmodesto.com

Soraya Kramer

Manager Ziekenhuizen
soraya@bmodesto.com

Frans Snel

Manager Apotheken
frans@bmodesto.com

Marco Moehring

Manager Parapharmaceuticals
marco@bmodesto.com

Vincent de Vries

Manager ICT
vincent@bmodesto.com

Esther Kool

Office Manager/ HR Functionaris
esther@bmodesto.com

CONTACTFORMULIER