BModesto | Groothandel in medicijnen - BModesto
Groothandel in geneesmiddelen ✓ Hoogwaardige geneesmiddelen ✓ Voordelige tarieven ✓ Parallel import ✓ Hoogste kwaliteitsstandaarden ☏ 0320 216 387
Groothandel in medicijnen
17125
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17125,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

WAT WIJ DOEN

Wij leveren hoogwaardige medicijnen
tegen een scherp tarief

PARALLEL-IMPORT

Parallel-import is het inkopen van geneesmiddelen in landen waar de tarieven op dat moment lager zijn dan in Nederland. Het medicijn is echter identiek aan de Nederlandse variant. Het land van herkomst verschilt per moment en geneesmiddel. Het zijn landen uit de EU waar Nederland een vrij verkeer van handel mee heeft. Het Europese netwerk van BModesto is groot en door onze onafhankelijkheid zijn wij vrij in onze leverancierskeuze. Hierdoor schakelen wij snel en voorzien u van een identiek product tegen een scherpe prijs.

Parallel import
“Loop ook jij niet altijd achter je volgesorteerde groothandel aan, die altijd zegt dat je wel goed zit? Dan is BModesto een welkome partij! Heeft mijn rendement enorm verhoogd.”

– Piet, apotheker van Apotheek Randweg Katwijk

– Piet, apotheker van Apotheek Randweg Katwijk

“Wij zijn erg tevreden met BModesto. Goede levering, breed assortiment, flexibel en meedenkend.”

– Arjan, apotheker van Apotheek De Kind

– Arjan, apotheker van Apotheek De Kind

“Wij zijn erg blij met onze samenwerking. BModesto anticipeert snel op marktveranderingen, heeft een proactieve houding en is van meerwaarde voor onze apotheek!”

– Loek, apotheker van Nieuwendammer Apotheek

– Loek, apotheker van Nieuwendammer Apotheek

“BModesto is een perfecte aanvulling op het assortiment van onze groothandel. Aantrekkelijke condities en betrouwbare leveringen”.

– Imre, apotheker van Apotheek Schagen

– Imre, apotheker van Apotheek Schagen

previous arrow
next arrow
Slider
Clinical trials

CLINICAL TRIALS

Onderzoekers zijn continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe of betere medicijnen. Als internationale groothandel volgen we dat op de voet en dragen hier graag ons steentje aan bij. Om veiligheid en werkzaamheid aan te tonen, is er vaak grote behoefte aan het vergelijkbare product. Door onze specifieke kennis van de markt en de leveranciers zijn juist dit de opdrachten waar we bij BModesto onze hand niet voor omdraaien.

Daarom hebben we in 2018 ons zusterbedrijf BMclinical opgericht. Een onderneming die gespecialiseerd is op het gebied van Clinical Trials.

CONTACTFORMULIER