BModesto | Onze merken
18438
page-template-default,page,page-id-18438,page-child,parent-pageid-17125,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Onze merken

Als merkhouder van diverse producten zorgt BModesto
voor een optimale beschikbaarheid van geneesmiddelen

Cyress barnidipine 10mg

Cyress barnidipine 10mg bevat het actieve bestanddeel dat behoort tot de zogeheten calciumantagonisten. Het geneesmiddel zorgt voor een verwijding van de bloedvaten, met als resultaat een lagere bloeddruk. De werkzame stof in de Cyress wordt geleidelijk afgegeven, daarmee hebben de capsules een gereguleerde afgifte. Voor een uitgebreide beschrijving van de werking en mogelijke bijwerkingen van dit geneesmiddel download u onderstaand de patiëntenbijsluiters en productkenmerken.

 

Patiëntenbijsluiter Cyress barnidipine 10mg

Productkenmerken Cyress barnidipine 10mg

Cyress barnidipine 20mg

Net als de 10mg versie bevat Cyress barnidipine 20mg het actieve bestanddeel dat tot de calciumantagonisten behoort. Het middel zorgt voor een verwijding van de bloedvaten, waarmee een lagere bloeddruk wordt gerealiseerd. De capsules hebben een gereguleerde afgifte. Dat wil zeggen dat de werkzame stof geleidelijk wordt afgegeven. Wilt u meer weten over de mogelijke bijwerkingen en overige informatie over dit product, download dan onderstaand de patiëntenbijsluiter en productkenmerken.

 

Patiëntenbijsluiter Cyress barnidipine 20mg

Productkenmerken Cyress barnidipine 20mg

Cyress barnidipine 10mg
Cyress barnidipine 20mg